Missie / Visie 2017-12-01T17:30:29+00:00

Missie / visie

Het hart van onze visie op onderwijs en ontwikkeling wordt bepaald door twee uitgangspunten: “ieder kind is uniek” en “samen leren vanuit talenten”. De missie van De Stuifhoek is dan ook: “Laat zien hoe jij uniek bent”.

Rondom deze missie hebben wij acht pijlers geformuleerd, die de visie van onze school vormen. Deze pijlers bevatten de 21e eeuwse vaardigheden, vertaald naar onze school.

  • Leren keuzes maken
  • Waarom leer je?
  • Van en met elkaar leren
  • Onderzoekende houding
  • Met kind in gesprek
  • De driehoek kind – ouders – school
  • Regels en afspraken
  • Leren voor de toekomst

Hier vindt u onze schoolgids, waar deze pijlers verder worden toegelicht. Als u op de QR-code klikt komt u bij een filmpje dat u meer informatie geeft over de betreffende pijler.

Natuurlijk lichten wij onze visie en missie ook graag toe in een persoonlijk gesprek.

De Stuifhoek
De Stuifhoek4 dagen geleden
Vandaag maakt groep 8 de eindtoets. De juffen zijn hard bezig alle laptops startklaar te zetten. En dan is het aan de kids. Zet hem op kanjers! Wij hebben alle vertrouwen in jullie.

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek2 weken geleden
Met het hele team aanwezig bij een zeer inspirerende studiemiddag georganiseerd door SKOD.
De Stuifhoek
De Stuifhoek4 weken geleden
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 maand geleden
“Eerst het kind dan de leerling”. Met deze levenswijsheid, vertaald in een prachtig eigengemaakt beeldhouwwerk nam Annie Maijers na ruim 17 jaar afscheid als directeur van De Stuifhoek. Woorden schieten te kort om Annie te bedanken voor alles wat zij voor de school betekenend heeft. Desondanks een zeer oprecht en welgemeend DANK JE WEL!!!

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 maand geleden
Vandaag hebben de kinderen van De Stuifhoek echt afscheid kunnen nemen van juf Annie. In de ochtend kwam juf Annie langs in elke groep en verraste iedere leerling met een prachtig zelfgemaakt persoonlijk kaartje met een gelukspoppetje eraan. ‘s Middags werd juf Annie verrast door de kinderen met de voorstelling “muzikaal sprookje” van De Klankenkaravaan Na afloop kreeg juf Annie van de kinderen een fotocollage en een eigen gemaakt boek cadeau.

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 maand geleden
Vandaag de laatste workshopmiddag. Behalve allerlei activiteiten in school, worden er ook workshops buiten school gegeven. Zoals uilenballen uitpluizen in het natuurpark. Er werden bijzondere vondsten gedaan.
Alle workshopgevers super bedankt voor jullie inzet de afgelopen middagen. We kijken terug op vier grandioze middagen.

www.stuifhoek.nl