Kinderdagverblijf Babbeloes 2017-12-19T07:50:39+00:00

Kinderdagverblijf Babbeloes

In De Stuifhoek is kinderdagverblijf Babbeloes van kinderopvangorganisatie Eskadee gevestigd. Voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar biedt Eskadee optimale en verantwoorde kinderopvang in een veilige, geborgen en vertrouwde omgeving. KDV Babbeloes biedt het kind een zorgzame, gestructureerde leef- en speelomgeving met veel gelegenheid om  spelenderwijs te ontdekken en te ontwikkelen.

KDV Babbeloes draagt zorg voor een klimaat waar kinderen zich veilig en geborgen voelen om van daaruit zichzelf, elkaar en de wereld te ontdekken. Zowel de begeleiding als de voorziening is hierop ingesteld. Ruime kleurrijke kindgroepen met volop speelgoed, knusse slaapkamers, knuffelruimtes en grote buitenspeelruimtes. KDV Babbeloes beschikt over twee verticale kindgroepen ( voor kinderen van 0 tot 4 jaar) en biedt daarbinnen een leeftijdsgericht aanbod. Het kinderdagverblijf voldoet uiteraard aan de vereiste wet- en regelgeving inzake gezondheid en veiligheid.

Kinderdagverblijf Babbeloes
Norbartstraat 55
4921 EB Made
T: 06 82 20 90 89
E: babbeloes@eskadee.nl

De Stuifhoek
De Stuifhoek4 dagen geleden
Vandaag maakt groep 8 de eindtoets. De juffen zijn hard bezig alle laptops startklaar te zetten. En dan is het aan de kids. Zet hem op kanjers! Wij hebben alle vertrouwen in jullie.

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek2 weken geleden
Met het hele team aanwezig bij een zeer inspirerende studiemiddag georganiseerd door SKOD.
De Stuifhoek
De Stuifhoek4 weken geleden
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 maand geleden
“Eerst het kind dan de leerling”. Met deze levenswijsheid, vertaald in een prachtig eigengemaakt beeldhouwwerk nam Annie Maijers na ruim 17 jaar afscheid als directeur van De Stuifhoek. Woorden schieten te kort om Annie te bedanken voor alles wat zij voor de school betekenend heeft. Desondanks een zeer oprecht en welgemeend DANK JE WEL!!!

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 maand geleden
Vandaag hebben de kinderen van De Stuifhoek echt afscheid kunnen nemen van juf Annie. In de ochtend kwam juf Annie langs in elke groep en verraste iedere leerling met een prachtig zelfgemaakt persoonlijk kaartje met een gelukspoppetje eraan. ‘s Middags werd juf Annie verrast door de kinderen met de voorstelling “muzikaal sprookje” van De Klankenkaravaan Na afloop kreeg juf Annie van de kinderen een fotocollage en een eigen gemaakt boek cadeau.

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 maand geleden
Vandaag de laatste workshopmiddag. Behalve allerlei activiteiten in school, worden er ook workshops buiten school gegeven. Zoals uilenballen uitpluizen in het natuurpark. Er werden bijzondere vondsten gedaan.
Alle workshopgevers super bedankt voor jullie inzet de afgelopen middagen. We kijken terug op vier grandioze middagen.

www.stuifhoek.nl