Kinderdagverblijf Babbeloes

In De Stuifhoek is kinderdagverblijf Babbeloes van kinderopvangorganisatie Eskadee gevestigd. Voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar biedt Eskadee optimale en verantwoorde kinderopvang in een veilige, geborgen en vertrouwde omgeving. KDV Babbeloes biedt het kind een zorgzame, gestructureerde leef- en speelomgeving met veel gelegenheid om  spelenderwijs te ontdekken en te ontwikkelen.

KDV Babbeloes draagt zorg voor een klimaat waar kinderen zich veilig en geborgen voelen om van daaruit zichzelf, elkaar en de wereld te ontdekken. Zowel de begeleiding als de voorziening is hierop ingesteld. Ruime kleurrijke kindgroepen met volop speelgoed, knusse slaapkamers, knuffelruimtes en grote buitenspeelruimtes. KDV Babbeloes beschikt over twee verticale kindgroepen ( voor kinderen van 0 tot 4 jaar) en biedt daarbinnen een leeftijdsgericht aanbod. Het kinderdagverblijf voldoet uiteraard aan de vereiste wet- en regelgeving inzake gezondheid en veiligheid.

Kinderdagverblijf Babbeloes
Norbartstraat 55
4921 EB Made
T: 06 82 20 90 89
E: babbeloes@eskadee.nl

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10