Kinderdagverblijf Babbeloes 2017-12-19T07:50:39+00:00

Kinderdagverblijf Babbeloes

In De Stuifhoek is kinderdagverblijf Babbeloes van kinderopvangorganisatie Eskadee gevestigd. Voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar biedt Eskadee optimale en verantwoorde kinderopvang in een veilige, geborgen en vertrouwde omgeving. KDV Babbeloes biedt het kind een zorgzame, gestructureerde leef- en speelomgeving met veel gelegenheid om  spelenderwijs te ontdekken en te ontwikkelen.

KDV Babbeloes draagt zorg voor een klimaat waar kinderen zich veilig en geborgen voelen om van daaruit zichzelf, elkaar en de wereld te ontdekken. Zowel de begeleiding als de voorziening is hierop ingesteld. Ruime kleurrijke kindgroepen met volop speelgoed, knusse slaapkamers, knuffelruimtes en grote buitenspeelruimtes. KDV Babbeloes beschikt over twee verticale kindgroepen ( voor kinderen van 0 tot 4 jaar) en biedt daarbinnen een leeftijdsgericht aanbod. Het kinderdagverblijf voldoet uiteraard aan de vereiste wet- en regelgeving inzake gezondheid en veiligheid.

Kinderdagverblijf Babbeloes
Norbartstraat 55
4921 EB Made
T: 06 82 20 90 89
E: babbeloes@eskadee.nl

De Stuifhoek
De Stuifhoek1 dag geleden
Op donderdagavond 24 mei hebben de kinderen van groep 6, 6/7 en 8 hun passie gepresenteerd aan hun ouders en elkaar. Afgelopen maanden zijn er drie passie periodes geweest. In deze periode van zo”n acht schoolweken maken de kinderen een werkstuk over een eigen gekozen onderwerp. Ze stellen zichzelf drie onderzoeksvragen. Het antwoord op die vragen kunnen ze op verschillende manieren ontdekken. Via boeken of internet maar ook door het houden van een interview of het doen van proefjes. Vandaag werden de passies (op vaak creatieve wijze) gepresenteerd. En het is duidelijk er is hard gewerkt en veel geleerd door ieder kind op zijn eigen unieke wijze.

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek4 dagen geleden
Terwijl de kinderen nog een dagje extra konden genieten van het mooie weer, had het team van De Stuifhoek een studiedag. We hebben met elkaar gesproken over de onderwijs cao, de plannen voor het nieuwe schooljaar en ICT. In het kader van dit laatste onderwerp werden alle teamleden verblijd met een nieuwe laptop, die gebruikt kan worden voor werk. Volgend schooljaar zullen deze laptops ook voor de kinderen worden aangeschaft, de komende periode kunnen de teamleden er alvast mee proefdraaien.

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 week geleden
De jaarlijkse sportdag was weer een groot succes. Organisatie bedankt. En natuurlijk was het niet gelukt zonder de enorme inzet van alle vrijwilligers. Ook zij hebben net als de kinderen een topprestatie geleverd!

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 week geleden
Onze juf Patty van groep 8 staat ook op de lijst. Stemmen dus!!!
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 maand geleden
Vandaag maakt groep 8 de eindtoets. De juffen zijn hard bezig alle laptops startklaar te zetten. En dan is het aan de kids. Zet hem op kanjers! Wij hebben alle vertrouwen in jullie.

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 maand geleden
Met het hele team aanwezig bij een zeer inspirerende studiemiddag georganiseerd door SKOD.