Aanmelden en kennismaken

Als uw kind vier jaar is, dan mag het naar de basisschool. Wij begrijpen dat u als ouder of verzorger een weloverwogen keuze wilt maken voor een goede basisschool voor uw kind. U bent dan ook altijd welkom voor een oriënterend bezoek aan onze school. Voor het aanmelden van uw kind op onze school kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier. Deze kunt u krijgen bij de school of downloaden via https://www.skod.org/nieuwe-leerling/. Als uw aanmelding administratief verwerkt is, ontvangt u een bevestiging via de post. Enkele weken daarna krijgt u bericht wij uw kind kunnen plaatsen of niet. U kunt uw kind aanmelden zodra het 3 jaar oud is. Aanmelden voor het derde jaar is niet mogelijk.

Bent u zich aan het oriënteren op een basisschool, dan nodigen wij u van harte uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt u geïnformeerd over de missie, visie en werkwijze van de school en zullen wij ingaan op vragen die u heeft. Ook is er natuurlijk gelegenheid in de groepen te kijken en de sfeer te proeven op De Stuifhoek. U kunt telefonisch of via de email contact opnemen met de school voor het maken van een afspraak. De adresgegevens van de school zijn te vinden onder het kopje “contact”.

Basisschool De Stuifhoek valt onder Stichting Katholiek Onderwijs Drimmelen SKOD). Onze stichting heeft een aannamebeleid opgesteld voor de scholen die onder SKOD vallen. Dit aannamebeleid kunt u vinden op de website van de stichting: www.skod.org.