Missie / Visie 2017-12-01T17:30:29+00:00

Missie / visie

Het hart van onze visie op onderwijs en ontwikkeling wordt bepaald door twee uitgangspunten: “ieder kind is uniek” en “samen leren vanuit talenten”. De missie van De Stuifhoek is dan ook: “Laat zien hoe jij uniek bent”.

Rondom deze missie hebben wij acht pijlers geformuleerd, die de visie van onze school vormen. Deze pijlers bevatten de 21e eeuwse vaardigheden, vertaald naar onze school.

  • Leren keuzes maken
  • Waarom leer je?
  • Van en met elkaar leren
  • Onderzoekende houding
  • Met kind in gesprek
  • De driehoek kind – ouders – school
  • Regels en afspraken
  • Leren voor de toekomst

Hier vindt u onze schoolgids, waar deze pijlers verder worden toegelicht. Als u op de QR-code klikt komt u bij een filmpje dat u meer informatie geeft over de betreffende pijler.

Natuurlijk lichten wij onze visie en missie ook graag toe in een persoonlijk gesprek.

De Stuifhoek
De Stuifhoek2 weken geleden
Carnaval op De Stuifhoek. Eerst in twee rondes een spelletjes circuit voor jong en oud en aan het einde van de ochtend een bezoek van Prins Jannes en zijn gevolg.
Fijne carnaval iedereen.

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek2 weken geleden
Vandaag was de laatste werkdag van Helma op onze school. Ze heeft zich de afgelopen 25 jaar ingezet voor de tussenschoolse opvang op de Stuifhoek. Helma, bedankt voor alle jaren dat je het overblijven hebt verzorgd en we wensen je het allerbeste toe voor de toekomst!
De Stuifhoek
De Stuifhoek3 weken geleden
De nationale voorleesdagen zijn nog in volle gang. Vanmorgen kregen de kleutergroepen bezoek van de peuters van het Stuifke. Het prentenboek “Kleine muis zoekt een huis” werd voorgelezen in de kleutergroepen. Vervolgens mochten de peuters en kleuters diverse activiteiten doen rondom dit boek. Het was een erg geslaagde samenwerking tussen de peuters en kleuters. Zeker voor herhaling vatbaar!
De Stuifhoek
De Stuifhoek4 weken geleden
Trots op onze kanjers van groep 3. Alle letters zijn aangeleerd. Tijd dus voor een echt letterfeest met spelletjes, feestmuts, traktatie en natuurlijk het letterdiploma. Gefeliciteerd allemaal!

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 maand geleden
Vandaag was directeur van De Stuifhoek, juf Nynke uitgenodigd om de kinderen van het kinderdagverblijf voor te lezen. Dit in het kader van de nationale voorleesdagen die morgen van start gaan. Het was een feest voor de dreumesen en peuters van Babbeloes, maar zeker ook voor juf Nynke. Kinderopvang Eskadee

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 maand geleden
Vandaag gaan de kinderen van groep 3 tijdens de rekenles aan de slag met bovenaanzicht en zijaanzicht. Als je iets van een andere kant bekijkt ziet het er opeens heel anders uit. Zeker voor jonge kinderen is het heel belangrijk dit soort lessen te ondersteunen met concreet materiaal.

www.stuifhoek.nl