Kinderdagverblijf Babbeloes 2017-12-19T07:50:39+00:00

Kinderdagverblijf Babbeloes

In De Stuifhoek is kinderdagverblijf Babbeloes van kinderopvangorganisatie Eskadee gevestigd. Voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar biedt Eskadee optimale en verantwoorde kinderopvang in een veilige, geborgen en vertrouwde omgeving. KDV Babbeloes biedt het kind een zorgzame, gestructureerde leef- en speelomgeving met veel gelegenheid om  spelenderwijs te ontdekken en te ontwikkelen.

KDV Babbeloes draagt zorg voor een klimaat waar kinderen zich veilig en geborgen voelen om van daaruit zichzelf, elkaar en de wereld te ontdekken. Zowel de begeleiding als de voorziening is hierop ingesteld. Ruime kleurrijke kindgroepen met volop speelgoed, knusse slaapkamers, knuffelruimtes en grote buitenspeelruimtes. KDV Babbeloes beschikt over twee verticale kindgroepen ( voor kinderen van 0 tot 4 jaar) en biedt daarbinnen een leeftijdsgericht aanbod. Het kinderdagverblijf voldoet uiteraard aan de vereiste wet- en regelgeving inzake gezondheid en veiligheid.

Kinderdagverblijf Babbeloes
Norbartstraat 55
4921 EB Made
T: 06 82 20 90 89
E: babbeloes@eskadee.nl

De Stuifhoek
De Stuifhoek2 weken geleden
Carnaval op De Stuifhoek. Eerst in twee rondes een spelletjes circuit voor jong en oud en aan het einde van de ochtend een bezoek van Prins Jannes en zijn gevolg.
Fijne carnaval iedereen.

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek2 weken geleden
Vandaag was de laatste werkdag van Helma op onze school. Ze heeft zich de afgelopen 25 jaar ingezet voor de tussenschoolse opvang op de Stuifhoek. Helma, bedankt voor alle jaren dat je het overblijven hebt verzorgd en we wensen je het allerbeste toe voor de toekomst!
De Stuifhoek
De Stuifhoek3 weken geleden
De nationale voorleesdagen zijn nog in volle gang. Vanmorgen kregen de kleutergroepen bezoek van de peuters van het Stuifke. Het prentenboek “Kleine muis zoekt een huis” werd voorgelezen in de kleutergroepen. Vervolgens mochten de peuters en kleuters diverse activiteiten doen rondom dit boek. Het was een erg geslaagde samenwerking tussen de peuters en kleuters. Zeker voor herhaling vatbaar!
De Stuifhoek
De Stuifhoek4 weken geleden
Trots op onze kanjers van groep 3. Alle letters zijn aangeleerd. Tijd dus voor een echt letterfeest met spelletjes, feestmuts, traktatie en natuurlijk het letterdiploma. Gefeliciteerd allemaal!

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 maand geleden
Vandaag was directeur van De Stuifhoek, juf Nynke uitgenodigd om de kinderen van het kinderdagverblijf voor te lezen. Dit in het kader van de nationale voorleesdagen die morgen van start gaan. Het was een feest voor de dreumesen en peuters van Babbeloes, maar zeker ook voor juf Nynke. Kinderopvang Eskadee

www.stuifhoek.nl
De Stuifhoek
De Stuifhoek1 maand geleden
Vandaag gaan de kinderen van groep 3 tijdens de rekenles aan de slag met bovenaanzicht en zijaanzicht. Als je iets van een andere kant bekijkt ziet het er opeens heel anders uit. Zeker voor jonge kinderen is het heel belangrijk dit soort lessen te ondersteunen met concreet materiaal.

www.stuifhoek.nl